Slavnostní raut ve Španělském sále
- slavnostní raut pro více jak 1.000 hostů
- SIVEK Culinary team v počtu 17 kuchařů a 48 obsluhujících
- magnetem rautu byla marinovaná 11 kg štika
- sladkých dezertů bylo připraveno celkem 3.800 ks v 18-ti typech
- kombinace zmrzlinových pohárů se připravovaly na přání hostů před jejich zraky
Slavnostní raut ve Španělském sále Pražského hradu u příležitosti vyhlášení vítězů akce „Listopad – měsíc kvality" pořádané Českou společností pro jakost a Radou kvality ČR
Slavnostní raut ve Španělském sále Pražského hradu u příležitosti vyhlášení vítězů akce „Listopad – měsíc kvality" byl vyvrcholením Evropského týdne kvality pořádaného Českou společností pro jakost a Radou kvality ČR, Národního informačního střediska podpory kvality a Sdružení pro oceňování kvality.
Společnost SIVEK EVENTS měla tu čest se podílet na přípravách akcí, které se v rámci Českého týdne kvality konaly ve dnech 6. a 27. listopadu 2012 v Praze.
Akce „Listopad – měsíc kvality" se pořádá každoročně a společnost SIVEK EVENTS je nedílnou součástí organizačního výboru pro oblast pracovních a slavnostních setkání, stravování a organizace slavnostního rautu a kompletního ubytování zúčastněných hostů.