Listopad – měsíc kvality 2014
- slavnostní raut pro více jak 1.000 hostů
- SIVEK Culinary team v počtu 17 kuchařů a 48 obsluhujících
- magnetem rautu byly ledové skulptury
- ovocné mísy zdobené vyřezáváním ovoce - carving
- víceúrovňový bufetový stůl
Vyvrcholením celé akce Listopad – měsíc kvality 2014 byl slavnostní večer v prostorách Pražského hradu. Slavnostní večer byl pořádán u příležitosti předání ocenění organizací v programech Národní ceny kvality ČR, Národní ceny ČR za společenskou odpovědnost a dalších ocenění v oblasti kvality, především Ceny Anežky Žaludové nebo Manažera kvality roku a dalších. Slavnostní večer se konal ve Španělském sále Pražského hradu za aktivní účasti vrcholných představitelů České republiky, představitelů podnikatelských sdružení a organizací, zástupců firem a médií.
Společnost VILIAM SIVEK - SIVEK HOTELS, SIVEK EVENTS A SIVEK HOTELS CULINARY CATERING má již tradičně tu čest podílet se spolu s organizátory na přípravách a zajištění jednotlivých akcí v rámci Listopadu – měsíce kvality. Pro účastníky zajišťujeme gastronomické a ubytovací služby. Věříme, že služby společnosti VILIAM SIVEK - SIVEK HOTELS opět přispěly k úspěšnému průběhu i letošního 20. ročníku.
PODĚKOVÁNÍ
Milé kolegyně, vážení kolegové,
dovolte mi, abych Vám z pozice předsedy přípravného výboru touto cestou poděkoval za excelentně odvedenou práci týkající se všech akcí v rámci Listopadu – Měsíce kvality 2014 v ČR. Myslím si, že zasloužíte absolutorium za odvedenou práci a jsem na Vás pyšný. V dobře sehraném týmu je veliká síla a myslím si, že jsme ji v uplynulých listopadových dnech jednoznačně prokázali. Těším se na naše poslední letošní zasedání 4.12.2014, na kterém jednotlivé akce podrobně zhodnotíme.
Všem přeji krásný zbytek dne a těším se na viděnou.
Ing. Jan Taraba
ředitel
Národní středisko podpory kvality (NIS-PK)
Novotného lávka 5
116 68 Praha 1